luni, 13 iunie 2011

Radu mamii,iarasi-n gratia Justitiei RM si mereu in serviciul guvernantilor.











Astazi s-a mai confirmat inca o data, ca monstrii din organele de drept sunt creati de catre guvernare si mentinuti in functie de justitie. Aceasta, din pacate este realitatea in Republica Moldova. Asa sa intamplat in cazul controversatului politist de la Ungheni, Radu Baranov. Spre regret, acesta nu este un caz unical. Astfel, undivizii care ne omoara prin comisariate, sunt mai apoi achitati de catre Curtea de Apel.

Asta inseamna concetatene ca, esti urmatorul care vei nimeri in curand in labele lui Baranov si va juca fotbal cu tine in comisariate sau la tine acasa.


Vezi mai jos cum judecatorul Skiopul ,Judecatoria Ungheni ,i-a mai dat o data castig de cauza lui Baranov:










Poliţistul bătăuş revine în funcţie! Este vorba despre Radu Baranov, fostul şef adjunct al poliţiei criminale din Ungheni. Hotărârea a fost luată de Curtea de Apel Chişinău. Eugeniu Onică, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, a declarat pentru Jurnal TV că ministerul va face declaraţii după ce instanţa va prezenta decizia.

La 2 luni de la demiterea sa, Radu Baranov a contestat la Curtea de Apel hotărârea Ministerului şi a cerut să fie restabilit în funcţie. Pe 10 iunie, judecătorul a examinat dosarul şi i-a dat câştig de cauză poliţistului. Astăzi, fostul şef adjunct al poliţiei criminale din Ungheni şi-a îmbrăcat uniforma şi a revenit la comisariat. Informaţia a fost confirmată pentru Jurnal TV de către, comisarul oraşului Ungheni, Iurie Deremeu. Ziua de muncă a lui Baranov s-a sfârşit, însă, repede. Comisarul i-a cerut să plece. Şi asta pentru că nu există vreo decizie a Ministerului de Interne, prin care Baranov ar fi repus în funcţie.

Curtea de Apel a emis hotărârea acum 3 zile şi, potrivit procedurii, decizia motivată urmează să fie eliberată până luni, 20 iunie.

Radu Baranov a fost demis de Ministrul de Interne pentru discreditarea imaginii poliţiei. Asta după ce Jurnal TV a difuzat o înregistrare video în care Baranov este surprins lovindu-l de două ori pe un tânăr chiar în comisariat. Instanţa din Ungheni l-a recunoscut pe Baranov vinovat de exces de putere şi i-a aplicat o amendă de 1600 de lei.


vezi aici :Radu Baranov achitat de Curtea da Apel

Un comentariu: