vineri, 31 decembrie 2010

Antoon van Wijk at gallerycolours.com, Den Haag.


Dutch meditation, In love and a Swiming lesson.





joi, 16 decembrie 2010

Nacialnici – gunoae comuniste mostenite





I.Belibov, actualmente comisar de politie, sect.Centru a mun.Chisinau, a fost unul din acei comisari, care pana in aprilie 2009 si dupa, a a dispus si a acceptat tacit, cu buna stiin’a, maltratarile si torturile atat in strada, cat si in incinta comisariatului. A fost nici mai mult, nic mai putin, bita regimului comunist. aprilie 2009 a maltratat lumea in strazi si Comisariat, fiind bita regimului comunist.

Ramine straniu ,ca acest ment sau musor- altfel cum li se mai spune in popor , ramane in continuare sa-si faca mendrele in calitate de nacalinik de politie. De fapt ce-o fi aici atat de straniu, cand majoritatea tortionarilor au fost promovati in functie si avansati in grad… Pacat doar ca si in conditiile unei guvernari, care pretinde ca e democrata, este tolerat un astfel de nacialnik , care continua sa de subalternilor indicatii sa ia masuri ,,speciale,,fata de cei care nu-i convin personal…

vezi aici in original: wwwwwwww


cerere+donos ,,..угрожая заявив,что скоро придут румыны, и будем мы жить в Магадане.,,

Si anume:

de mult pana la alegeri sunt in relatii ostile cu vecinii mei -vorbitori de rusa,din cauza viziunilor mele sociale si ei sunt autorii celor donoase din dosarele mele penale din ,,aprilie,, si anume ca ,,agenti sub acoperire,,…

In fine :acest ,,musor,, , care mai traiste cu speranta ca vor veni ai lui , inaite de alegerile din acest an, face dintr-un donos babesc motiv de cerere in politie pentru a sustine electoratul comunistilor si de a se mai rafui si cu mine. Zis si facut.De data asta nu a fost jumere , dar intr-un schimb de replici cu vecinii mei , comunisti, vorbitori de rusa si gravi afectati de nostalgie pentru Uniunea Sovietica, fiind scos din echilibru, am pronuntat :,,…-Scoro pridut rumany i vyseleat vas v Magadan…,,

Pentru asta am fost amendat inainte de alegeri cu doua amenzi a cate 30 u.c.

in suma totala de 1200 lei,la indicatia speciala a Comisarului Belibov, data sefului de sector I.Botnari ,,spre examinare , decizie si informare,,

Istoria se repeta: mai intai a fost donos, apoi transformata de militioner in cerere-plangere colectiva ce a servit baza dosarului fara o investigatie obiectiva si impartiala. Asa dar:

pe art.335 CC RM-samovolnicie-30 u.c.

si pe art.354 CC RM -huliganism nu prea grav-30 u.c.

Si actiune similara, dar Comisarul a actionat invers -iarasi dublu standard:

mi-a respins recent cererea mea sa se ea masuri conform Legii ca sunt atacat verbal si calomniat in public de cetatenii, rusi acuzandu-ma in furturi si alte huliganisme.


Stenograma discutiei dupa citarea mea de catre sectoristul Ruslan din sect. Nr,6 Telecentru
din data de 16.XI.2010.
Biroul sectoristuli in sect, nr.6 a CGP Chisinau,16.XII.2010,ora 19.20
MA-Matasaru A .
R- sectoristul Ruslan
R-,i-ti fac amenda
MA-i-mi pune-ti amenda.Ma pune-ti sa eau de la gura copiilor si sa platesc.
Tine-ti hangul babelor estea .Adica ,voi,cum am inteles ,Sireojenika mai repede!-voi veniti repede si scriti pentru babele estea…
R-asta nu decid eu.E hotarat,nu eu,dar sefu .
MA-care sef?
R-Sereoja
MA – care Sereoja?
R-Sofroni
MA-Sofroni.Uite,eu am asa o senzatie ,ca voi sunteti bita lor,eaca la babele estea care au fost aduse aicea in Moldova si pana acuma dupa cum se exprima ,,-my tut hozeeva,, Asa si se primeste ,ca voi sunteti in serviciul lor non-stop.Voi nici nu vreti sa ascultati argumentele mele sau care mai sunt…
Sau aveti iar indicatie de la sef de mai sus ,sa-mi faceti iar dosar penal?
R-noi am ascultat tot.nu a fost nici o indicatie
MA-pe cine ai ascultat tu in afara de mine? Ea orice vecin de alaturi ,lasa-l sa expue pe faptul asta, intreaba-l cine o inchis apa?
Curgeu tevile si a fost achitat serviciul.A fost chemat de la Termocom,de la ApaCanal ,de la JEK- ul,APLP-ul,scuza-ti.Pe voi asta nu va intereseza?
R.-noi am audiat persoanele care erau
MA-care audiat-o? Care o scris plangere?
R-si oamenii
MA-care o scris plangere? Si o chemat de o 100 de ori si pe voi ati venit ,si pe ,,oper-grupa,, din sectia criminala.Doua procese-verbale a cate 30 unitati conventionale.

priveste aici:asa o spus sefu

vezi aici fenomen similar :Ca o haită de câini

miercuri, 8 decembrie 2010

acesta-i (unul din procuroriii..)Porocurorul care-l protejează pe C.Avornic


Procurorii care fac totul ca sa-l dosesca pe Avornic.
Procurorul Procuraturii sect.Centru Lilian Bacalym(el este cel din imagine),chiar dupa condamnare CEDO a RM di 2.XI.2010,pt a doua oara anul 2010 cand RM plateste sume bune din buzunarul nostru pt controversatul ex-sef al Regimentului Scut- C.Avornic .Si vedeti din imagine (cu 3 zile mai tarziu ,pe 5.Xi.2010 )cine-i unul din contabilul de porcuror care aduce prejudicii bugetului si imaginei RM.
Ei, una e de invidiat in cazul lor, ca nu se tradeaza ,-BRATVA ! si ORGANY BESMERTNY !
Aciasta se vede din declaratiile facute de procurorul Bacalym in sedinta din 5.xi.2010, in care am atacat ordonanta procurorului Bacalym de suspendarea/incetarea urmaririi penale pe dosarul maltratarii mele de catre Avornic,care decurge mai mult de 4 ani!
Acesti procurori stiu ,ca dupa condamnarea la CEDO ei trebue sa investigheze cazul conform Legii si de nu, iar poate sa fie condamnata RM.
Ei,dom porcurori asa tineti ,voi sunteti boerii RM!



vezi aici:wwwwwwwww

duminică, 5 decembrie 2010

Judecătorul Galben mă ameninţă cu poliţia

Controversatul judecator Anatol Galben va fi adus forţat în instanţa de judecată pentru că nu se prezint la proces, fiind citat în calitate de pârât şi mai mult ma ameninţă cu poliţia.
Acest judecător a eliberat mandate ilegale de arest în icinta CGP, în aprilie 2009, iar m-ai tarziu a fost găsit vinovat de Colegiul Disciplinar a Curţii Supreme a Magistraturii, pentru abateri disciplinare. Totuşi, acesta a fost laăsat nepedepsit – precum că, ,,ar fi expirat termenul de prescripţie”.
Ba nu a fost aşa! Şi totuşi, această Hotărâre a CSM am atacat-o în Curtea de Apel unde judecatorul A.Galben figurează în calitate de pârât.
Procesele de judecată au fost amânate de două ori, din cauza ca pârâtul, judecatorul Galben, nu se prezintă in şedinţa de judecată fără să se ştie motivul.
Judecatorul C.A. a decis ca pentru 23.11.2010, ora 10.20 bir. 12, CA, să-i duc personal boerului citaţia pentru a sa se prezenta la judecată sub semnătură personală şi să aflu – care-i motivul din care a ignorat până acum instanţa.

Priviţi ce s-a întâmplat:WWWWWWWWWWW

Am ajuns iar la concluzia că în RM legea este făcută pentru to(n)ţi ca mine!


…dacă nu-ț placi Legili ,eț catrafuțili si duti din Moldova!

boko4444 300x224 ...dacă nu ț placi Legili RM,eț catrafuțili si duti din Moldova!

judecatorul Boico in actiune

Un Magistrat nu poate asa sa se comporte in instanta

un caz mai putin banal….si am ajuns iarasi in barlogul judecatorului.

Din 2 minute de discutie intre magistrat si banuit si va veti deduce inca o data, ca nimic nu se schimba in acest sistem judecatoresc a RM।Comportamentul lor e adecvat cu deciziile si hotararile pe care le eau.Compasiune celor care-s judecati de asa judecatori.

ascultati aici:vvvvvvvvvvvvvv

stenograma discutiei:

Sedinta de judecata pe art.264/1 al.3 CP RM, in biroul jud V.Boico,Judecatoria sect Buicani -2010

BV -Boico V.-Judecator
MA -Matasaru Anatol-invinuit

MA- ..Republica Moldova
BV-pai nici o problema.Luativa catrafutele si duceti-va de aicea.De ce n-o faceti ?
MA-nu.O sa va dutce-Ti dumneavoastra, n-am sa ma duc eu.
BV-pai, dapu ,da
MA -Voi faceti aici (reguli ,imaginea),adica DVS
BV- eu nu fac nimic .Eu v-am spus ,in momentul de fata nu
MA- reguli si imaginea
BV- eu n-am facut nimic rau
MA -ba da
BV-dvs nu aveti absolut nici o invinuire
MA-ba da,Va spun ca cu dosarul ista o sa nimerim in istorie si cu acel dosar precedent
BV-aista ce-i ,avertisment?Al doilea avertisment azi!
Dar eu am sesizat deacum,bine.Si orice nu s-ar intampla ,eu spun ca primul avertisment eu l-am primit de la Matasaru pe telefon.Daca vreti sa Va simtiti jertfa rejimului ,asta-i treaba voastra nimeni nu va … Dar se vede ca primiti placere de la chestea asta..

Apropo :,,spune cine-i ti-i prieten si-ti spun cine esti

Judecatorul Boico-,,kentul de raslabon,, a lui Dorin Popovici care judecau/judeca pe acelas coridor.

Fiind tarait prin instante, practic zilnic ma confrunt cu magistratii nostri plini pana la limita de aroganta si nici putin sa arate disciplina profesionala sau codul dentologic.Sunt pana in gat satul de asa oficiali care este imaginea Tarii noastre.

Nu mai vorbesc de respectul unor fata de contetateanul lui care l-au ales in numele poporului judece dupa Lege si cu maina pe Biblie te obliga sa faci marturisii in instanta.Judecatorul aproape ca e Dumnezeu pentru societate in toate timpurile.

Aflandu-se in gestiunea lui plangerea mea referitor la amenintarea cu moartea in fata procurorului si a patru martori ,din partea unui politist care e implicat in dosarul torturii mele ,Judecatorul Boico decide ca nu este si nu vede crima sa ameninti cu moarte si-l scapa de orice raspundere pe politistul suspect.Si acum iar nimeresc pe mainile lui cu alt dosar,unde-s eu ca banuit .Dar ma pune in garda de decizia impartiala pe care va trebui s-o scoata si anume dupa cum-mi arata coltii si-mi promite ca voi fi adus fortat fara ca sa stie motivul de ce am intarziat

Dar mai mult . faptul ca nu a admis cererea de exceptie de neconstitutionalitate ,poate juca rolul la ne-asigurarea accesului la justitie,…si Dacă, în procesul judecării cauzei, instanţa constată că norma juridică ce urmează a fi aplicată contravine prevederilor Constituţiei şi este expusă într-un act juridic care poate fi supus controlului constituţionalităţii, judecarea cauzei se suspendă, se informează Curtea Supremă de Justiţie care, la rîndul său, sesizează Curtea,-art.7.

Ascultati pentru cine-s facute Legile in RM si de cine suntem judecati:

Dar, ar trebui sa-i spun multumesc judecatorului Boico,datorita asemenea judecatori iar voi ajunge la CEDO si voi incasa sume bune de bani.

PS: si sa vedeti ,ca ce-i din Consiliumul Superior al Magistraturii iar n-o sa gaseasca abateri disciplinare….

http://www.curaj.net/?p=46895