duminică, 5 decembrie 2010

Judecătorul Galben mă ameninţă cu poliţia

Controversatul judecator Anatol Galben va fi adus forţat în instanţa de judecată pentru că nu se prezint la proces, fiind citat în calitate de pârât şi mai mult ma ameninţă cu poliţia.
Acest judecător a eliberat mandate ilegale de arest în icinta CGP, în aprilie 2009, iar m-ai tarziu a fost găsit vinovat de Colegiul Disciplinar a Curţii Supreme a Magistraturii, pentru abateri disciplinare. Totuşi, acesta a fost laăsat nepedepsit – precum că, ,,ar fi expirat termenul de prescripţie”.
Ba nu a fost aşa! Şi totuşi, această Hotărâre a CSM am atacat-o în Curtea de Apel unde judecatorul A.Galben figurează în calitate de pârât.
Procesele de judecată au fost amânate de două ori, din cauza ca pârâtul, judecatorul Galben, nu se prezintă in şedinţa de judecată fără să se ştie motivul.
Judecatorul C.A. a decis ca pentru 23.11.2010, ora 10.20 bir. 12, CA, să-i duc personal boerului citaţia pentru a sa se prezenta la judecată sub semnătură personală şi să aflu – care-i motivul din care a ignorat până acum instanţa.

Priviţi ce s-a întâmplat:WWWWWWWWWWW

Am ajuns iar la concluzia că în RM legea este făcută pentru to(n)ţi ca mine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu