duminică, 15 mai 2011

osatiplacaOsatiplaca spun despre ei ca "suntem cel mai fresh party & music label bucurestean si 2009 este anul in care am luat fiinta! Ii promovam pe Lucas, Giuser, Eusebio, Waar, Mr. Disko si am colaborat cu Emap, Alez, Relish si Vivid. Am dat o serie de petreceri nebune, iar daca nu ai venit pana acum, te asteptam la urmatoarea :)"

Orice noua introducere despre osatiplaca.ro e informatie redundanta. Cand subiectul e atat de accesat, nu-ti mai ramane decat sa mixezi ce s-a spus deja.

Osatiplaca.ro, Velvet Magazine va saluta!

Velvet: O sa va rog sa va prezentati mai intai.
Osatiplaca: Toni, Eusebio si Adi. Vorbim si pentru Adi, caci el este in Pitesti momentan.

V: Spuneti-mi cum v-ati cunoscut. Exista o poveste pe care trebuie sa o cunoastem?
O: Ne stim de foarte multa vreme, din generala, apoi din liceu - generatia de aur a Pitestiului. Apoi in Bucuresti i-am cunoscut pe Mr. disko (care e tot din Pitesti) si pe Waar (care e la aceeasi universitate cu noi - Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu ) – ei doi mixau in Web si practic acolo s-a aprins prima scanteie. Tot in Web l-am cunoscut si pe Lucas, care mixa funk cu Emap, mai tarziu, prin oras, l-am intalnit si pe Giuser.
Primul party pe care l-am facut in aceasta formula a fost “Fluffyland” – Balul Arhitecturii 2009, unde si-a facut aparitia si mascota noastra, porcul.
In octombrie am dat primul party sub numele “osatiplaca.ro” – “Back to school” la Fabrica. Au urmat “Magical mystery party” la Ota, "Parfumului 13" si deja celebrele “Fort party” si “Inglorious hipsters”.

V: Aveti un happening place preferat?
Toni: Universul! dar nu se mai poate... si Baraka.
Eusebio: tot Universul, dar si la Fort a fost special.

V: Tineti cont de ce place publicului si insistati intr-o directie sau nu.ro? :)
O: Desigur, tinem cont de pareri, dar avem si filmul nostru care ruleaza pe ecran.

V: Inevitabil, de unde numele osatiplaca? Au mai existat si alte variante? (nutecred.ro/ aisarazi.ro)
E: “osatiplaca” a fost tripul lui Toni care s-a concretizat intr-un site prin septembrie. Este o poveste foarte foarte foarte foarte lunga a carei concluzie e una singura:
T: osatiplaca !

V: Party hard. Cum va explicati succesul pe scena din Bucuresti?
O: Incercam sa dam ce e mai bun si sa avem o atitudine foarte pozitiva. sa cream o atmosfera cat mai nebuna la party. e important sa arate hip si sa se auda bine.

V: Lumea muzicala este invadata de asa-zisele formatii new wave de fete electro. Care este statutul vostru in mediul artistic? Va considerati un grup electro artistic conceptual?
E: Eeeeelectro e un cuvant care nu prea-mi mai place. Artistic da, conceptual da, dar electro s-a cam “stins” de ceva vreme. Directia in care ne indreptam dpdv muzical e alta si cred ca se va vedea in release-urile ce le pregatim pentru 2010. Asta vom incerca si la party-urile de la anul – sa ne indreptam de la aceasta eticheta de grup electro, pentru ca, ce-i drept, asa am pornit la drum, spre o mai mare diversitate. In 2009 am experimentat, am avut un line-up de baza pe care l-am mai schimbat, l-am mai rotit, am colaborat si cu oameni cu care nu colaborasem si a fost interesant – la sfarsitul sezonului vom trage linie si vom judeca, vom decide spre ce ne indreptam cu exactitate. Cat despre concept, la noi fiecare party e conceptual si intentionam sa legam lucrurile cat mai bine intre ele. Concept is the new black. Si grafica s-a schimbat si ea cu noul site si cu noul artwork pentru 18 decembrie – imiplace.ro.

V: Auto-promo pentru party-ul viitor din 18 decembrie. Cum v-ati promova evenimentul in cateva cuvinte?
O: Vom incheia sezonul cu un party pe masura la Front/ The Ark - electrocutare.ro sarbatoreste 2 ani, noi suntem nasii, iar motul il vom taia impreuna cu Lucas & Emap, Mr. disko si Logan. In saptamana 14-18 decembrie organizam si un workshop la Front/ The Ark, ce se va deschide luni (14) la ora 19. Fotografie, grafica si instalatii cu Ioana & Ruxandra Muszinkiewicz, Sorin Moisescu, Diana Ionescu, Maibinenu si Rok.

V: Ce va place voua?
T: Totul.
E: Nu pot sa spun.

V: Acum povestiti-mi care a fost cel mai reusit party al vostru.
O: Fort sau Universul? Fort si Universul!
.
V: Reusiti, asta daca intentionati, sa va conectati la vibe-ul international?
O: Vibe-ul de aici e foarte ok! nouaneplace. Dar s-ar putea totusi sa avem si invitati "internationali” la anul ;)

V: O sa va rog sa multumiti cuiva.
O: Celor care vin la party-uri!Si tipului care a inventat blacklight-ul!

Tatiana Moise
http://www.velvetmagazine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu